Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az asrock b450m pro4f alaplapb...

Az asrock b450m pro4f alaplapban hova kell csatlakoztatni a POWER SW, RESET SW stb. feliratú kábeleket?

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

Képtelen vagy 3-4 percet keresésre fordítani?

Ne szerelj alaplapot!

De tessék: [link]

28. oldal környéke..

Nekem hóttra nincs rá szükségem.

Lehet piros pontot adni, legalább 2-őt.

2021. okt. 28. 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha úgy tartod az alaplapot, hogy a baloldalt legyenek a csatlakozók (ahogy az ezen az oldalon levő képen van: [link] ), akkor jobbra lent találsz egy tüskesort. Egyébként ez a kapott leírásban 13-as számmal van jelölve, az alapján is meg tudod találni.

Arra kell rádugdozni a kábeleket, a tüskesor alatt oda van írva, hogy mit hová kell dugni. Jó apró betűvel, jó szem vagy nagyító kell hozzá. Ha egyik nincs kéznél, akkor a leírás 2.6 ("Onboard headers and connectors") fejezete is leírja, hogy mi hová megy.

Figyelj arra, hogy a LEDeket nem mindegy, hogy hogyan dugod rá a lapra. A pozitív vezeték egy kis háromszöggel meg van jelölve a csatlakozón, azt dugd a pozitív tüskére (általában az is meg van jelölve a lapon, a tüske alatt egy + jellel).

2021. okt. 28. 16:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Igen a LEDet sikerült beleraknom, de a power switchet meg a reset switchet nemtom hol kell, mert nincs odaírva rendesen, meg van még ott valami gnd, az meg nemtom hogy mi
2021. okt. 28. 16:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A linkelt pdf 34. oldalán megtalálod részletesen.
2021. okt. 28. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
61%

1-ső vagyok..

Nem értelek, de javasoltam ne szerelj alaplapot. Ezt fenntartom.

Odaraktam Neked a sült galambot. Kihűlt, vagy mi a bajod vele?

2021. okt. 28. 18:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nem rágtad meg előre, így Neki kellene...

2021. okt. 28. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
A power meg reset dolgokkal a megfelelő tüskét és egy GND-t kell összekötni.
2021. okt. 29. 10:41
 8/8 Chilie válasza:
Nem fogok beleokoskodni (mint rendszergazda) de azért van abban valami elgondolkodtató, hogy aki egy manual alapján ezekhez a kérdésekhez jut el, tényleg lehet, hogy jobb lenne nem kókányolni. Mert akkor majd jön előbb-utóbb a fordítve bepréselt kártya, meg memória (jaja, pajszer kell hozzá, de kiválóan el lehet görbíteni az érintkezőket) szóval lehet, hogy valahol lejjebb kellene kezdeni...
2021. nov. 4. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!