Az asrock b450m pro4f alaplapban hova kell csatlakoztatni a POWER SW, RESET SW stb. feliratú kábeleket?
Képtelen vagy 3-4 percet keresésre fordítani?
Ne szerelj alaplapot!
De tessék: [link]
28. oldal környéke..
Nekem hóttra nincs rá szükségem.
Lehet piros pontot adni, legalább 2-őt.
Ha úgy tartod az alaplapot, hogy a baloldalt legyenek a csatlakozók (ahogy az ezen az oldalon levő képen van: [link] ), akkor jobbra lent találsz egy tüskesort. Egyébként ez a kapott leírásban 13-as számmal van jelölve, az alapján is meg tudod találni.
Arra kell rádugdozni a kábeleket, a tüskesor alatt oda van írva, hogy mit hová kell dugni. Jó apró betűvel, jó szem vagy nagyító kell hozzá. Ha egyik nincs kéznél, akkor a leírás 2.6 ("Onboard headers and connectors") fejezete is leírja, hogy mi hová megy.
Figyelj arra, hogy a LEDeket nem mindegy, hogy hogyan dugod rá a lapra. A pozitív vezeték egy kis háromszöggel meg van jelölve a csatlakozón, azt dugd a pozitív tüskére (általában az is meg van jelölve a lapon, a tüske alatt egy + jellel).
1-ső vagyok..
Nem értelek, de javasoltam ne szerelj alaplapot. Ezt fenntartom.
Odaraktam Neked a sült galambot. Kihűlt, vagy mi a bajod vele?
Az a baj, hogy nem rágtad meg előre, így Neki kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!