Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Inteles vagy amds gép lenne a...

Inteles vagy amds gép lenne a jobb?

Figyelt kérdés

Tehát szeretnék venni egy gamer pct ami visszonylag jól teljesít 2kban kb 540e ftbol de mivel nem igazán értek a Pc alkatrészekhez ezért inkább egy előre összerakottban gondolkokodok azokból is 2öt néztem ki

[link]

[link]

Ebben a 2ben úgy látom h csak a proci különbözik szerintetek melyik teljesítene jobban játékok alatt?

2021. okt. 28. 08:27
 1/4 anonim ***** válasza:

1080p alatt az AMD Ryzen5 5600X egy leheletnyivel jobb.

[link]

2021. okt. 28. 09:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Combosabb procit szeretnél akkor várd meg a Core i5-12600K-t a hírek szerint 50%-al erősebb mint az AMD Ryzen5 5600X és nem lesz drágább, ha minden igaz.

[link]

2021. okt. 28. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:

"nem lesz drágább, ha minden igaz."

Drágább pár ezerrel, az alza már listázza de nem is ez a fő gond, hanem az hogy az alaplapok meg a DDR5 qrvakbszottdrága. Értelmes lap nem lesz LGA1700-ra 75-80 000 alatt :/

Kérdező:

én az AMD rendszert venném, mert a 11700-nál az jobb. A 11700K az labdába rúgna a 200Watt feletti fogyasztásával és a szükséges 30 000-res hátővel, de ez értelmetlenül és feleslegesen megdrágítaná a konfigot.

2021. okt. 28. 17:36
 4/4 SIDLER22 ***** válasza:
Én a magam részéről ájemdé párti vagyok. Jobban szeretem a konfigurálhatóságát és az árát, de persze attól függ te mennyire merülsz bele az állítgatásba.
2021. okt. 28. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!