Iphone-on nagy alacsony a lefedettseg?
Figyelt kérdés
Eddig xr-t hasznaltam ott a szobamban az antenna 3-4 csikon volt.Most van egy. 12 pro-m es kb mindig 1-es csikon van a lefedattseg.Nem ertem ez mitol lehet#iPhone #Lefedettseg
2021. okt. 27. 11:20
1/2 anonim válasza:
A telefon érzékenysége is befolyásolja. Voltam olyan helyen ahol senkinek se volt térereje, mindig ki kellett menniük telefonálni az épület elé. Az enyém bent egyszer csak megszólalt, felvettem és beszéltem. 0-ás térerőt jelzett, de tökéletesen működött.
2/2 anonim válasza:
Én egy kis faluban lakom, még áram senincsen mindig, de térerő az van bőven 13-on is, meg a régebbi iPhonejaimmal sem volt gond.
Milyen szolgáltatónál vagy? Vodafone elég vacak tud lenni még nagyvárosokon belül is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!