Mi a véleményetek a nemsokárra elérhető Google Tensor 5nm-es SoC ről? (Google Pixel 6)
Szevasztok, Gondoltam itt teszem fel a kérdést mivel csak egy új SoC és technikáról ven szó, tehát egy új Telefon vásárlása előtt állok, és szeretnék valami a számomra is újat kipróbálni ilyen téren, és a nemsokárra megjelenő Google Pixel 6 lett eddig a kiszemelt. Igéretesnek tűnik számomra a Google első és új Soc- ja, a Tensor ami 5nm technologiával készűl.(Nameg igen meggyőző ajánlatuk van, ami a preorder mellé egy faszántos Bose Headphone a 700 as szériából) :)
Nektek mi az első benyomásotok/véleményetek tehát erről a telóról? És az új SoC ról? Kiváncsi leszek hogy feltudja e venni a Harcot az Apple 5nm-es A15 Bionic modelljével (a Sima iPhone 13as ra gondolok,nem a húzott Pro/Maxokra)
(igen tudom még nem jelent meg,meg Benchmark stb., de csak csalogató lenne a bonusz mellé, és az új technika miatt is megérné a preordert nem?) (bár ha nagyon nem bejövős, online rendelésnél még tudtommal él az elállás)
600$ a sima és 900$ a pro?
Én egy forintot nem vagyok hajlandó kiadni ismeretlen minőségű/teljesítményű termékért nem hogy ennyi pénzt.
A hype-vonatra sem szeretek felülni, az ilyen kommersz termékeknél azért megvárom amíg kifut az első sorozat és túllendül a gyerekbetegségeken.
De ez csak én vagyok. :D
Köszönet mindenkinek aki válaszolt, végül csak meg rizikóztam és bevállaltam így preorderben.
Ma jött meg,erről írok :)
Meg vagyok lepve hogy mit összehozott a Google,meglepő teljesítmény és akku,szép színek és 90hz, prémium érzet és szerintem eddig a legszebb és normálisabb Android UI, ugyebár Android 12-t használ. Eddig 3d Mark Wild Life Unlimiteddel teszteltem benchmarkon és 7081 (további tesztek, 6733,6955,6667 és 7029) pontot ért el.(a benchmark lista szerint az S21 Ultra s888-al 5458-at ért el)
Tehát mindent összevetve,ezért a mai világban aprópénzért brutál egy teló lett és még mint brand úgymond "neve" is van. És itt szögezném le, hogy ez a rendes 6 és nem a Pro. Az ájándék Bose fülesről meg ne is beszéljünk :)
Ha USA -ban élnék előrendeltem volna én is. Az ajándék Bose fejhallgatóval baromi jó deal. Ha nincs rá szükséged szerintem el tudod adni legalább olyan 150$ ért így van egy Pixel 6 od 450$ ből, ami tök jó ár.
S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!