Érdemes használtan számítógépet venni?
Gamer pc -nek használnám
Pl. Egy videókártya élettartamát hány évre teszik?
Köszi
Attól függ, kitől és mennyiért.
Én pl 5 éves használt tápot vettem, de az olyan minőségű is volt, nálam ment 4 évet és úgy cseréltem. Vettem már 2-3 vagy több éves videokártyát, ott annyi hogy szét lett szedve, újra lett pasztázva, szépen le lett pucolva alkohollal, mai napig gond nélkül megy ismerős gépében.
Sok függ a használattól. Ha bányásztak vele ész nélkül, 100%-on pörgetve biztosan előbb lehal, mintha hetente pár alkalommal, 1-2 órára kapcsolták be a gépet.
Ha olyan eladót fogsz ki, akinél sok a pozitív eladás, kapsz rá 1 hét/hónap kipróbálási időt, az alatt kijön ha gyárilag kripli szegényem, nyomsz rá egy stressz tesztet 3d mark-ban vagy máshol, kijön ha hibás.
sokaig jok ami jo es megfelelo uzemi kornyezetben rendeltetesszeruen van hasznalva, karbantartva
szoval
csak a vga a kerdes?
hat ha figyeled hasznaltpiacot sajnos rengeteg behalt van
altalaban elvalik valami rola, vagy kicsit megsul rajta valami
es hat akkor mar hasznalhatatlan
nemely pedig hibakkal mukodik, nem ugy mint kellene egy hibatlannak (ahogy a tobbi)
mivel kimondottan gyenge kariknal is jellemzo ez es banyasz korszak elott is
ez csak minimalisan noveli a tonkremenesuk hogy banyasznak veluk
tehat sok evet allandoan banyaszos kari is kihuzhat nalad is jopar evet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!