Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Felújított laptop vásárlása...

Felújított laptop vásárlása upgrade miatt?

Figyelt kérdés

Már vettem így laptopot, de cserélném. Azon gondolkodom, hogy kicsit erősebb gépet veszek, de upgrade-elhetőt. Pl ssd támogatás, több ram stb.

Szerintetek érdemes venni, úgy laptopot, hogy akár gyengébb, de csak olyan dolgokban, amiket lehet cserélni?

Pl procit nem cserélnék, láttam i7-es gépet is.

A jelenlegi gépemben ssd-t sem lehet tenni

2021. okt. 19. 13:00
 1/3 Kérdező95 ***** válasza:
Memóriát és merevlemezt tudsz csak is bővíteni a mostaniakban, utána kell számolnod szerintem, de ha boltit nézünk általában mondható hogy olcsóbb megvenni egy gyengébbet és utána olcsóbb helyről beszerezve bővíteni, de akkor pl.: ami marad alkatrészed azt is el kell adnod hogy valóban megérje
2021. okt. 19. 13:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Van benne valami, de a legtöbb helyen az eladók sem hülyék, valahogy úgy van kikalkulálva az ár, hogy kicsivel fizetsz többet, de nem kell szívnod vele, és nem annyit, hogy megérje szívni vele
2021. okt. 19. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:

"A jelenlegi gépemben ssd-t sem lehet tenni"

Melyik laptop az, amelyikbe nem lehet ssd-t tenni?

2021. okt. 19. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!