Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az hogyan lehetséges (és...

Az hogyan lehetséges (és hogyan lehetne megszüntetni), hogy egy osztályteremben az egyik számítógépről ki lehet kapcsolni az összes többit?

Figyelt kérdés
2021. okt. 18. 11:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2021. okt. 19. 00:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok informatikus, majd továbbítom az os t meg az usher szintet az illetékesnek. Az igaz hogy tanár vagyok.... Csak nem az adott iskolában ahol ez a fenti probléma van.... A rendszergazda nekem valakin, és most a fent leírt problémával nyüglődik. Sajnos OKJ s tanfolyamon szerezte a képesítését.
2021. okt. 19. 00:50
 13/19 anonim ***** válasza:

Jó pénzért mindent lehet szerezni. Képesítést is, de így nagyon nyögve nyelős a munkavégzése.

pl. shutdown /? - aminek a segítségével ha ismert a számítógépnév...

Én a FINDSTR segítségével átnézném a gépet, kiíratnám egy szöveg fájlba. Nincs e valahol egy valami.bat állomány. Amiben konfigurálták a leállítást.

Nem informatikus, nem tanár, nem rendszergazda. Senior bolti eladó...

#10 voltam

2021. okt. 19. 06:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi! - nem jó pénzért szerezte a nem ez volt ingyenes tanfolyam. Továbbítom neki az ötleteket. Köszönöm!
2021. okt. 19. 08:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Na de egy 20-30 klienssel rendelkező osztálytermi gépparkban az üzemszerű opció, hogy nap végén "egy gombnyomással" kikapcsolható legyen az összes gép, ne kelljen egyenként odamenni mindegyikhez...
2021. okt. 19. 09:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Gondolom, ez jellemzően a tanár gépe (?)
2021. okt. 19. 09:52
 17/19 anonim ***** válasza:
ŰIgen. Simán lehet, hogy el lett cserélve egy takarításnál és nem a tanári pultra került vissza az adott gép. Mert azt hiszik, hogy a gépek látszólag egyformák...
2021. okt. 19. 10:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Így van/lehet, ahogy #17 mondja. Az augusztusi nyitási előkészületek során rosszul "oszthatták" le a gépeket, 12=1 tucat alapon.
2021. okt. 19. 10:47
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2021. okt. 21. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!