Csicsky kérdése:
A DAYTEK DVD/CD lejátszók melyik videóformátumot tudják a legjobban kezelni?
Figyelt kérdés
Az egyik idősebb ismerősömnek, akinek DAYTEK márkájú asztali DVD/CD lejátszója van (a konkrét típust nem tudta megmondani, csak annyit, hogy legalább 5 éves) a tengerentúli rokonai különféle családi eseményeket megörökítő videókat küldtek DVD-n. Sajnos, mindezeket olyan formátumban, amit az ő lejátszója nem tud kezelni. Én megígértem neki, hogy ezeket átkonvertálom a megfelelő formátumba és ráteszem őket DVD-re, de nem tudom, hogy melyik videóformátum lenne a számára a legjobb (nincs tapasztalatom ezekkel a lejátszókkal), ill. milyen paramétereket állíthatok be (képfelbontás, képkockasebesség, bitráta, stb.) a konvertáláskor. Mit tanácsoltok?#asztali DVD lejátszó #DVD lejátszó #hordozható DVD lejátszó #DVD formátum #videoformátum #dvd konvertálás
2021. okt. 16. 13:15
2/4 anonim válasza:
Esetleg itt [link] kereshetsz a manualok között.
3/4 anonim válasza:
DVD-Video, ami a gyári lemezeken is van. De vigyázz, nem biztos, hogy a formátummal van a baj, lehet, hogy az olvasó egység nem jó hozzá. Az írott lemezeknek kicsit más a karakterisztikája, mint a bolti préselt lemezeknek, amit régi lejátszók nem igazán szeretnek. Nekem is van egy, igaz az már vagy 12 éves, ami az írottakat nem szereti (újkorában se szerette), míg amit 2 éve vettem lazán lejátssza.
4/4 anonim válasza:
DVD-Videoba konvertáld, azt biztos eljátssza. ConvertXtoDVD pl. Automatikusan beállít mindent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!