Külső meghajtó újraindíthatja a pc-t?
Van egy "Adata 770g" 2 terrás külső vinyóm teli játékkal, filmmel.
Az utóbbi időben random időközönként újraindul a Windows, ilyenkor 4-5 másodpercenként folyamatosan de van amikor eljut a bejelentkezésig és akkor indul újra. Azt hittem RAM probléma, a Windowst is újraraktam de visszajött a probléma, viszont akkor megszűnik ha kihúzom ezt az eszközt.
Vagy pl. ha most mikor megy a gép és rádugom a vinyót az előlapi 3.1-es usb-be, akkor abban a másodpercben újraindul a gép.
Mintha valami feszültségingadozást okozna és emiatt letiltja magát a pc. Viszont hónapokig jó volt, ugyanoda dugtam be. Mikor másik slotba dugom be, ott pár percig bírta majd újraindította magát a gép és olyankor folyamatosan indítgatja magát amíg ki nem húzom a vinyót.
Amúgy volt már ezzel gondom mert korábban néha-néha eltűnt a sajátgépből, pedig rá volt dugva. Akkor kihúztam és újradugtam, használható volt.
De ez, hogy újraindítja a pc-t és blokkolja az elindulást ez új...
Mi lehet a gondja?
Én is a tápra gondoltam, de kiszedtem a VGA-t és most az integrálttal működik a gép, egyelőre úgy tűnik megszűnt a probléma
Majdnem 300 ezerért vettem az RTX 2080-at, meg se merem nézni mennyi év garanciát adtak rá de fogadni mernék akkor csesződik el miután túllépte a garanciát... bár ettől még lehet a táp is, bár asszem 750 wattos minőségit vettem... el kell vinnem szervízbe
MEGOLDÁS:
Tápcsere. A 2 éves 750 Wattos Cooler Master döglődött, kicserélve 750 Wattos Platina Be Quietre szépen megy a gép rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!