Lehet valami baja egy monitornak ha olyan felbontásban használom amit nem támogat?
A kérdés adott!
Van egy 16:10-es képarányú, 24”-os TN paneles, 1920x1200-as nativ felbontású monitorom amit jelenleg egy laptopra kötve használok, mint elsődleges kijelző, tehát a laptop képernyő ki van kapcsolva, de ez lényegben mindegy is.
Annak idején PC-n használtam és a natív felbontásán ami szépen működött is, viszont ha 16:9-es felbontást állítottam be játéknál vagy csak a Windowsban, fura es olykor bugos is volt a kép vagy meg sem jelent semmi, csak sötét volt… nincs jel stb…
Most valahogy a laptop miatt simán megy 1920x1080-ban…
Torzítás nélkül!
Azért szeretném ezt a felbontást, mert a YT es úgy az összes sorozat, videó 16:9-es es ha 16:10-ben nézem akkor alul-felül fekete csík van…
Lehet így valami baja?
Meg még valami ami érdekesség…
Éjszaka lekapcsolt hosszabbítóval villog a kijelző! :O Mármint így be-be villan! Nem a led hanem maga a kijelző.
Azt hittem a lakással van valami, de költözés után másik helyen is csinálja, ez is mitől lehet?
Nem, nem lesz baja. Bár azt nem értem hogy 16:9 képet 16:10 kijelzőn torzítás nélkül hogy éred el, ha nincsenek fekete sávok (mert amiatt nem 16:10-ben használod), 2 oldalt levág belőle?
Ha villog akkor elosztóddal lesz gond. Monitor kap egy minimál áramot amivel a háttérvilágítást villogtatja. Nyilván teljesen kihúzott táppal nem lesz ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!