Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Logitech G27 probléma?

Logitech G27 probléma?

Figyelt kérdés
Vettem egyet Jófogáson és az a problémám vele, hogy random újraindul játék közben, el kezd tekeregni jobbra-balra és sokszor nem középre igazítva áll vissza, illetve a kormánynál a fém rész kicsit ráz.
2021. okt. 13. 19:04
 1/2 anonim ***** válasza:
De miért nem az eladót kérdezed ez ügyben? Lehet, hogy nem véletlenül adta el?!
2021. okt. 13. 21:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehet már kérdeztem, de még nem felelt, és addig gondoltam itt is próbálkozok. Ha meg eltitkolt hibája van amit eddig nem mondott és nem véletlenül adta el, azt valószínűleg most sem fogja elmondani. Ellenben itt lehet van olyan, aki már találkozott ezzel a jelenséggel, és valószínűleg Ő őszintébben fog felelni, mint az Eladó, akit igazából csak az érdekel, ha olyan, hogy a cucc menjen el, a pénz meg jöjjön.
2021. okt. 14. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!