Milyen hangkártyát ajánlotok?
Nekem olyan kellene, ami egy régebbi (Kb, 25 éves) JVC. erősítőre lenne rá csatlakoztatva, vagyis egy hifi erősítőre. Ezek ugye nem tudják a térhangzást, analóg be/ki menete van, 4 hangfal kimenettel. Most a Pc-m alaplapi hangkimenetére van csatlakozatatva, de gondoltam vásárolnék bele egy komolyabb, lehető legjobb hangminőségű hangkártyát, amit majd a jövőbeli építeni kívánt gépemben is jó lesz. digitális hang kimenettel gondoltam (a háttérzaj kiküszöbölésének és a minőség növelésének érdekében), amit az erősítőnél át alakitok analóggá... A gondom csak az, hogy azt látom, hogy sok 3d. térhangzással (stb.) rendelkező kártya van, ami nem hiszem hogy jól szólna az én sima sztereó cuccomból! nekem ne visszhangozzon össze vissza, csak a hang minőség legyen kiváló! Most is remek, felülmúlja az "átlagot", de egy jó kártyával lehetséges hogy még többek ki lehetne hozni az egészből... A hifit csak zenehallgatásra használom! Milyet tudnátok ajánlani? az Olyan USB 4000-ft szarok szóba sem jöhetnek... max. 70-80 000-ft ig mehetnek az árak. Mivel látszik hogy baromira nem értek hozzá, így egyébb tanácsokat, hanfgkártya tulajdonságaikról szóló tanácsot is szívesen veszek! :) ... Lehet hogy a kártyákat be lehet állítani úgy, hogy sima szetereó (minden speciális/pl. 3d hangzást mellőzzön) hangzása legyen ??? Szóval fel kellene (is) homályosítani ezzel kapcsolatban is. és ha tudnátok ajánlani egyet az is jó lenne...
Remélem sikerült össze vissza össze hordanom rendesen az elképzelésemet, :D és remélem tud valaki hasznos tanácsot adni.
Az Asus xonar elég jó szerintem.
De a szereó részt nem egészen tudom, nekem az volt pont a lényeg, hogy a 3 sztereo jack kábel helyett 1 digitális legyen.
Amit tudok biztosra, hogy be tudom állítani a hangszórók számát. A spéci effektek meg kikapcsolhatóak a keverőjében és az erősítőn is.
Valószínű neked a PCM-es elég lesz.
Dolby digital live akkor kell, ha térhatású hangzást akarsz betuszkolni a digitálisba hogy aztán egy erősítő kiszedje több, mint 2 hangszóró esetén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!