Szerinetetek, ha nincsen SSD laptopban akkor érdemes egy évben egyszer újratelepíteni?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 08:59
1/7 anonim válasza:
Nem.ha nincs gond a géppel akkor felesleges telepítgetni.
3/7 elistvan válasza:
Ha érzed, hogy jelentősen lassult megnőtt a betöltési idő esetleg de programokkal még ezen is lehet javítani. Főleg ha valami rendellenesen működik akkor érdemes újratelepíteni. (Programindításkor hibaüzenetek, nem települ a program valami miatt.)
4/7 anonim válasza:
Csak ha egy percnél tovább tart amíg betölt a Windows és akkor is csak döcögve indul bármilyen alkalmazás, mait elindítasz. Én anno HDD-s időkben Windows XP-7 idején kb. egy-másfél év kellett ehhez. Vagy ha valami hülye programot feltettem, ami jól hazavágta az egészet. :)
Én ajánlom még a rendszeres Scandisk és töredezettségmentesítést is. Utóbbi sokat dobhat egy HDD-n.
6/7 anonim válasza:
Csak ha már nagyon nagyon lassú és tele van szeméttel hiába távolítod el a nem kívánt programokat alkalmazásokat.
A legtöbb esetben akkor fordul ez elő ha feltört játékokkal hátszol amikhez többfajta feltörő elindító program kell.
7/7 anonim válasza:
Ha rendesen van használva és nem teleszemetelve, akkor max. töredezettségmentesítésre lesz szükséged. Egyébként érdemes SSD-t tenni bele, ma már nagyon olcsóak és garantált a gyorsulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!