Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit lehet tenni ezzel a dvd-vel?

Mit lehet tenni ezzel a dvd-vel?

Figyelt kérdés
Vettem egy dvd-t. Beraktam a gépbe. Elkezdezte formázni, de közben véletlenül megnyomtam a kiadás gombot. A gép azóta nem ismeri föl a dvd-t. Mit lehet tenni?

2021. okt. 9. 12:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Milyen DVD lemez volt? (R, RW)

A DVD-R és DVD+R lemezek már előre formázva vannak az íráshoz, és nem formázhatók újra. Ezenkívül a DVD-R vagy DVD+R lemez formázásának megkísérlése használhatatlanná teheti a lemezt.

2021. okt. 9. 12:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Veszel egy másik lemezt...

(azt a 200Ft-ot pedig leírod veszteségnek:)

2021. okt. 9. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
DVD 2021-ben? Trollkérdések új szintje, vagy komoly!?
2021. okt. 9. 13:03
 4/10 anonim ***** válasza:
16%

Ma volt veszélyes hulladék gyűjtés. Kidobtam vagy 200 db üres dvd-t mert nem volt miben megporgetni. (Originalt VHS es magnokazettakkal egyetemben)

De volt Vadi új nagyfloppy is :)

Nem tudom hogy mit lehet tenni :) én ugyanúgy kidobnam

2021. okt. 9. 13:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Égesd el gázlángban.
2021. okt. 9. 14:01
 6/10 P.O.C. ***** válasza:
100%

#4: Mert annyi eszed van. Ahelyett, hogy meghirdetted volna a hardveraprón. Nem termeltél volna feleslegesen hulladékot, és még lett volna egy kis borravalód is belőle.

Bár a kedvezőbb alternatívák miatt sokat csökkent a népszerűsége. De még nem kopott ki teljesen.

pl.: sok nem szabványos autórádió van, amibe még használják, mert körülményes lenne lecserélni a gyári rádiót.

2021. okt. 9. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

4: lehet.

Pár éve (kb 5) szüleimnel ebédet raktam volt egy 72 centis Sony tv nem használt mert nem használják nehogy tönkremenjen.

Ingyen akartam hogy elvigyek. Mondom Sony 72 centis pár 100 uzemoraval karcmentesdn ingyen.

Hivogattak haat ízee nem tudjak , jaaa hogy nem lapos, jaa.

Oké.

Másik videó kamera digitális de szalagos, szerintem soha nem volt bekapcsolva a kabelek gyári tekerésben.

Ingyen .

Szia küldj fotót innen is onnan is, le tudod küldeni Miskolcra , el tudod vinni Kispestre és akkor eldontom hogy kell e.

A legjobb: garancia van rá ?

Szó szerint dolgozzak vele fizessek érte.

Tudod mit ? Jó hely az a hulladékos.

2021. okt. 9. 14:25
 8/10 anonim ***** válasza:
7 Ezeket célcsoportoknak kell hirdetni. Pl katódsugárcsöves tévét a retro videojátékos csoportban. Ott örülnének neki. De Pistikének a jófogáson ez nem fog mondani semmit, hogy 72 centis tévé :)
2021. okt. 9. 15:34
 9/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#7 sok massal is igy van

a termelok a hibasak elsosorban mivel ok gyartanak hulladekot, es bizony mondom nektek legtobbszor nem hulladekbol hanem olyan nyersanyagbol amit hasznos tartos gyartashoz is fellehetett volna hasznalni

2021. okt. 9. 16:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
9: teljesen más téma ez már. Mi tartós és mi nem, de tényleg az lenne "tartós" ha 40 évig használnánk egy tévét? Innovációnak semmi teret nem hagynánk úgy.
2021. okt. 9. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!