Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Alaplapom milyen procikat...

Alaplapom milyen procikat támogat?

Figyelt kérdés

ASRock B85 ANNIVERSARY alaplapom típusa!

Megnéztem, hogy I7,i5,i3 szóval a kérdés az lenne, mivel i7-es procit akarok most venni a gépbe, ilyenkor az összes i7-et támogatja vagy pedig i7-en belül ez bizonyos kategóriát pl.: i7-4790S-t még igen, de egy I7-9900K-t már nem. Sok helyen keresgéltem, ezért nem egyértelmű és nem is vagyok egy nagy gép zseni. PC összeszerelésnél meg nem találtam az adott alaplapomat (gondolom mert elég régi) így nem is tudtam megnézni milyen procik mennek bele. Előre is köszönöm a választ!

2021. okt. 8. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
4. generációs Intel processzor megy bele tehát ami 4-essel kezdődik.az megint más kérdés hogy érdemes-e költeni erre a régi gépre.
2021. okt. 8. 14:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Kereső:

[link]

első találat a gyártó hivatalos termékoldala:

[link]

ahonnan elérhetőek a támogatott processzorok:

[link] #CPU

ezek szerint a legerősebb processzor, ami belemegy, az a i7-4790K:

[link]

2021. okt. 8. 14:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! Igen hasznos válasz volt!
2021. okt. 8. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Annyit, hogy az i7 4790k nagyon jól sikerült proci. Ha nem vagy 60+fps megszállott, a mai játékokkal megbírkózik. Mivel manapság a játékok többsége inkább gpu igényes, erős vga is tehető mellé. Más kérdés az online kategória, ott pár játéknál (64 fős pályákon) lehet nem lesz meg a 60 fps sem. Ez többnyire az fps kategóriára igaz.
2021. okt. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!