Erről az egérről van esetleg véleményetek/ tapasztalataitok?
macbookhoz használnám, magic mouse-t nem akartam rendelni, mert 30ezret szerintem nem ér, ha kellenek az apple-ös funkciók, akkor ott a touchpad.. + a görgővel szerintem kényelmesebb görgetni, mint 2 ujjal.
Ilyen árkategóriában bluetoothos egeret ennél jobbat tudnátok ajánlani?
Próbálj ki egy magic mouse-t és utána nem akarsz majd görgővel görgetni! 1 ujjal kell nem 2-vel... Addig ne ekézd amit nem használtad! Sokan szidják, de szerintem baromi jó, én nem is tudnék már mást használni.
Mac-el bármelyik bluoetooth egér működik, van egy sony bt egerem, hiba nélkül csatlakozik, működik a magis mouseval együtt is.
kényelemre milyen a magic mouse? Olvastam, hogy sokan panaszkodnak rá, mert kényelmetlen. Meg az ára, ez 11k, az 30 fölött jóval.
Használtan is 25-ök.. Annyit nem akarok kiadni egy egérért.
ma átvettem, hát küldöm is vissza. Kényelmetlen, és sokkal lassabb, mint a trackpad... nem értem hogy lehet ez, lehet lekorlátozta a macbook? Meg ami még szar hogy fordítva kell görgetni, lefelé görgetem és felfelé megy az adott oldal :D
A magic mouseod gyorsabb, mint a trackpad?
és mi lenne ha beállítanád a sebességét? :D
a görgetést is meg lehet fordítani a beállításokban. Amúgy meg pont így természetes a görgetés, de mindegy...
ja az egeret nem fordítva fogod véletlenül??
te egy mindenben kötözködő gyökér vagy, már látom.
Ha akadozik, ahogy használom, illetve kényelmetlen, azzal mit tudok kezdeni, te nagyokos?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!