Gyenge a processzor hozzá vagy hibás?
Van egy videokártyám ha gyenge a processzor akkor az nem megy?
Van egy Gigabyte geforce 9400 gt 512 MB-os videokártyám és ha az van a gépbe akkor nem jelenik meg semmi képernyőn és kikapcsolva marad ez azért van mert gyenge a proci ?
a processzor AMD Athlon 64 X2 dual core 3600+
van a gépbe 1,5 GB ram
és az alaplap Msi k9n4 ultra
vagy azért nem megy mert hibás vagy a bios t kell frissíteni vagy miért ?????????????????????????
és most egy kis gyenge ASUS geforce 6200 128 MB-os videokártya van benne
Én inkább arra tippelek hogy a tápod nembírja el a 9400GT-t.
Vagy esetleg nem lehetséges hogy nincs belegudva a tápkábel?
(Már ha kell rádugnod.)
a tápgység szerintem elbírja az jó 420 w
régebben müködött de akkor is csak ugy hogy akkor kapcsolt be a képernyö amikor már a windowsba belépett és ugy a windows telepités nehéz volt kábel lehet hogy az volt hozzá a tápkábel de azt a tápgységhez nm lehtttt kötni és a szervízbe elvették
Nos, ez akkor szokott előfordulni mikor a gép nemtud mit csinálni a kártyával.
"kábel lehet hogy az volt hozzá a tápkábel de azt a tápgységhez nm lehtttt kötni és a szervízbe elvették"---ez hibátlan:D
Ha kell hozzá dugni plusz tápot akkor mindenképpen kell. nekem a 4850-be ha nincs bedugva semmi se indul el. csak a gép csipog folyamatosan, hogy valami nem kóser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!