Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most akkor melyik a jobb...

Most akkor melyik a jobb képminőség?

Figyelt kérdés
DVI-I-ből (videókártya) HDMI átalakítóval HDMI-be csatlakozik (monitor): [link] vagy DVI-I-ből (videókártya)DVI-D átalakítóval DVI-D-be csatlakozik (monitor): [link] melyik adja a legjobb minőséget, mert csak sajnos átalakítóval lehetséges.
2010. szept. 1. 19:11
 1/3 anonim válasza:

Én ezt találtam: [link]

Szóval lényegében a DVI-I és a DVI-D csak annyiban különbözik, hogy a D csak digitális jelet továbbít, de az I az digitális és analóg jelet is tud továbbítani. A te esetedben szerintem teljesen mindegy melyiket használod.

2010. szept. 3. 14:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Mert én inkább a HDMI mellett döntenék, mert abból átalakítót alapban már a dobozba tettek, de ha a DVI az jobb, persze az is átalakítóval, akkor meg az lesz.
2010. szept. 3. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:
mivel csak egy konvertált jeled lesz (dvi-i -> hdmi) nem hd minőség lesz, úgyhogy teljesen mindegy.
2010. szept. 3. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!