Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet-e áruhitellel vásárolni...

Lehet-e áruhitellel vásárolni az apple.com/hu oldalon?

Figyelt kérdés

Még nem vásároltam iPadet, de az Apple.com/hu oldalon az iPad Air és a sima iPad között gondolkozom.

Legfőképpen jegyzetelésre kéne, mivel sok füzetem van és könyvem amibe sok jegyzetet szoktam írni: egyetem, munka illetve hobbiprojectek.

Az iPadra bőven megvan a pénzem Apple Pencil 1-el, viszont az iPad Airt már lehet vásárolni 2-vel és emelett [link]

Itt található egy akció is ha Air-t veszek jár mellé egy AirPods.

Így jobb lenne az AirPod ami egy kicsit drágább ezért inkább hitelre venném.

Mit gondoltok?

2021. szept. 29. 11:51
A kérdező szavazást indított:
Sima Airpad Apple Pencil 1-el, nem lehet áruhitellel vásárolni az Apple oldalon
iPad Air + Apple Pencil2 (ingyen AirPods) +Áruhitel
5 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Sem az ÁSZF-ben [link] sem a GYIK Fizetés és áfa - Vásárlási segítség [link] részen egy szóval nem említik a hitel lehetőségét.
2021. szept. 29. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
nem
2021. szept. 29. 12:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet az apple.hun hitelre vásárolni. Csak úgy tudod megoldani ha mindenképpen onnan szeretnél rendelni, hogy bankban veszel fel személyi kölcsönt, vagy folyószámlahitelt.

"iPad Airt már lehet vásárolni 2-vel"

Csak azzal lehet!! A sima iPadel csak az első generációs, mig az iPad Air 4-el CSAK a második generációs Pencil működik!

Áruhitelt a kiskereskedelmi boltokban tudsz igénybe venni. iStyle, iCentre, Mediamarkt, Euronics, ...

A hivatalos viszonteladókat itt találod:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. szept. 29. 12:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
2021. szept. 29. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Két dolgot nem veszünk hitelre: számítástechnikai eszközt és autót.
2021. szept. 30. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!