Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fortnite d3d11 probléma?

Fortnite d3d11 probléma?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem ezt írja ki mindig a fortnite és nem indul el. Csomom videó van fönt a neten de eddig egyik sem működött. kérlek segítsetek!!!

2021. szept. 26. 19:34
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
21%
Oh, már nem kell, csatlakoztam, a jelszó randomizált ha újraindítod a teamviewer-t amint végeztünk, más lesz.
2021. szept. 26. 20:18
 22/48 anonim ***** válasza:
75%

Ne hülyítsd már bakker, a HD2000 az a 2000-res core i sorozat IGPje, nem videokártya. Az jó esetben 5 fps-t tud Fortniteban ami játszhatatlan.

Mutasd már meg nekünk azt a videót, amiben a HD2000-res játszható volt a Fortnite :D :D

2021. szept. 26. 20:19
 23/48 anonim ***** válasza:
69%
gyenge a vas.
2021. szept. 26. 20:36
 24/48 anonim ***** válasza:
15%

Itt a videó:

https://www.youtube.com/watch?v=Hnof7ZcfzdQ

Éppen dolgozunk a problémán, a dxdiag viszont, hibát jelzett a directx komponens-einél, próbáltunk újratelepíteni a directx-et, de el se lehet távolítani.

2021. szept. 26. 20:43
 25/48 anonim ***** válasza:
88%

640*360, minden low-on megvan úgy 13 fps azaz játszhatatlan. A kérdező tudja hogy ha sikerült is megtuningolnotok a rendszerét akkor sem fog tudni vele élvezhetően játszani? Főleg, hogy a multihoz legalább 8-szor ekkora tempóra lenne szükség, hogy ne legyen hátrányban a többi játékossal szemben :D

Nagyjából mindenki levágja, hogy ennek semmi értelme szóval te valamit nagyon sumákolsz a háttérben. :)

2021. szept. 26. 20:49
 26/48 anonim ***** válasza:
0%
Hát, lehet, hogy semmi értelme, de én egy rosszabb kártyán játszottam, a kérdező viszont, szeretne nem egyedül játszani, szóval, segítek neki. Esetleg, tudod honnan lehet letölteni, a directx telepítőjét, ami nem webes installer?
2021. szept. 26. 20:50
 27/48 anonim ***** válasza:
36%

"lehet, hogy semmi értelme, de én egy rosszabb kártyán játszottam"

Csak nem Fortnitetal.

"a kérdező viszont, szeretne nem egyedül játszani, szóval, segítek neki"

Nem fog tudni a Fortnitetal :)

Remélem tisztában vagy vele, hogyha egyszer bebuksz akkor az letöltendő is lehet :)

2021. szept. 26. 20:53
 28/48 anonim ***** válasza:
0%
Majd kérdezd meg a kérdezőt, hogy mit csináltam. Nem értem miért kell rosszra gondolni :D
2021. szept. 26. 20:54
 29/48 anonim ***** válasza:
69%
Nálam egy R7 260x-el élvezhetetlen a Fortnite, nár vagy egy éve szóval konzolon nyomon. Ezzel az integrált gpu-val kár is erölködni.
2021. szept. 26. 20:57
 30/48 anonim ***** válasza:
0%

Hát, az a helyzet, hogy bár újra telepítettük a directx-et, ugyanazt írta ki, viszont a videóba mégis tudta futtatni az illető. Esetleg, ha tudtok valami megoldást, (Bár még én is utána fogok nézni) Akkor leírnátok?

Az biztos, hogy a teljesítmény nem lesz valami jó, de talán, van néhány launch option, ami segít kicsit.

2021. szept. 26. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!