Váltani fogtok amint megjelenik a Windows 11?
Mivel én már az Ubuntu 20.04 megjelenése óta Linuxot használok, ezért rám semmilyen hatással nem lesz egy új Windows-verzió megjelenése, szóval nem, nem fogok váltani.
Arról nem is beszélve, hogy a gépem 12 éves.
Én beálltam az insider programba, mert kíváncsi voltam, hogy mi vár rám.
Már megérkezett Win 11 támogatás a Radeon driver-be is, így abszolút semmilyen problémám nincs a rendszerrel azon kívül, hogy kiszedtek néhány nagyon nagyon fontos és sokat használt funkciót, ami az első pár hétben idegesített.
Pl feleslegesen vastag a tálca és nem lehet összezsugorítani, ahogy a régebbi windows-ok esetében, emiatt muszáj voltam elrejteni, de így meg nem látom az időt és az értesítési felületet...
Továbbá kizárólag összevont ikonok formájában láthatom a megnyitott ablakokat, ami további plusz kattintásokat és lassabb elérést eredményez.
Sokaknak fontos lenne a tálca pozicionálása a képernyő tetejére, vagy oldalára. Ezt is kiszedték.
Nincsenek csempék, így nem látom milyen idő lesz holnap... Azt a "widgetek" menüt meg soha eszemben sincs megnyitni.
Néhány gyakran használt funkció, mint a fókuszsegéd, éjszakai fény, nem az értesítési felület lenyitásával érhető el, hanem teljesen logikátlan módon az internet kapcsolat ikonjára kattintva jön elő egy teljesen másik ablak, és oda pakolták át ezeket a gyors gombokat. Emiatt már ezeket sem használom, mert nem tud ráállni az agyam, hogy az internet kapcsolat és a hangerő ikon egy rejtett gomb valójában, ami egy hozzá semmilyen módon nem kapcsolódó menüt hoz elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!