Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért merül le a laptop, ha...

Miért merül le a laptop, ha ki van kapcsolva?

Figyelt kérdés
Ha nincs töltőn a laptop és kikapcsolom, akkor tovább merül, mintha használnám. Lenovo Legion Y520, gyors indítás kikapcsolva.
2021. szept. 22. 17:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi, lemaradt, hogy kb. most már csak 1,5-2 órát bír, de akkor is 98 vagy 95%-ról indul. Attóé függ, mire használom.
2021. szept. 25. 18:21
 12/15 anonim ***** válasza:

Akkor cella probléma, ha nagyon max 2 órát bír akkor megközelítőleg a felér csökkent az akkucellák töltéstároló képessége.

Bár akkor is kicsit fura, hogyha teljes töltéssel kapcsolod ki akkor egy éjszaka alatt lemerül, ami azt jelenti, hogy ha az USB-s fogyasztás tényleg 0,1Ah és 10 órának veszünk egy éjszakát akkor az 1Ah töltést szív ki de akkor viszont nem bírna teljes töltéssel 1,5-2 órát a laptop üzemi állapotban.

2021. szept. 27. 20:33
 13/15 A kérdező kommentje:
Most vettem le töltőről, már fel sem tölti 100%-ra. Most 92%-ról kezd merülni és 1 óra 16 perc maradt. Elvileg 4 órát bírt eredetileg, úgy tudom.
2021. szept. 28. 17:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Beépített akksis laptopokat, ha nem polimeres, elvileg ki kell sütni üzembehelyezéskor.

Ha erre nem figyeltek oda annó akkor, annak már mindegy, nem használja a teljes kapacitását.

De ettől eltekintve is simán lehet, hogy zárlatos a cella, vagy kilyukadt.

Ha magától lmerül az semmiféleképpen sem normális, valami hiba van. Szervízbe kéne vinni...

2021. szept. 29. 09:48
 15/15 A kérdező kommentje:

Áh, nem fizetek már rá, inkább el kezdek gyűjteni másikra.

Kisütöttem anno, hát, megszolgálta akkor…

Köszönöm! :)

2021. okt. 10. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!