Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a teljesen új...

Mi lehet a baja a teljesen új asztali pc-nek?

Figyelt kérdés
Most vettem egy pc-t és az a probléma, hogy bár a számítógép elindul tölt, de a monitor kijelzője kéken villog és nincs kép. A monitor biztosan jó, mert két monitorral is kipróbáltam és mindkettő ugyanezt csinálja. Valamint, ha kikapcsolt állapotban van a pc, az egér világít, az internetes modemen is világít a lan lámpa mint amikor be van kapcsolva a gép.

2021. szept. 20. 15:23
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ja meg a merevlemezt átmentettem a régiből mert az 1TB-s volt. :)
2021. szept. 21. 11:47
 22/24 anonim ***** válasza:
76%
Így már érthető :)
2021. szept. 21. 12:18
 23/24 A kérdező kommentje:
Töröltettem a bestmarktos rendelést, még csak a jövőhétre jött volna meg jó drágán. :) Megrendelem inkább az Equip hdmi kábelt amit javasolt az egyik válaszadó.
2021. szept. 23. 11:25
 24/24 A kérdező kommentje:
Megjött a HDMI kábel, most már van kép. :D Sikeresen rákötöttem a videokártyára. :-D Tökéletesen működik minden és hát jó gyors a gép, nagyon meg vagyok vele elégedve. Jó vétel volt szerintem. Biztos tartós lesz, a tajvaniak kenik a témát. :D Az új Samsung monitor pedig gyönyörű képet ad. Köszönöm mindenkinek a segítséget.
2021. szept. 28. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!