Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért indul újra folyton a...

Miért indul újra folyton a gépem, egy alaplap csere után?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy kikellet cseréltetni a tápegységet és az alaplapot. A Szervízben azt mondták hogy rakjam újra egész gépet. Itthon a bátyám viszont aztmondta hogy teljesen felesleges ( ő is nagyon ért a számítógépekhez :D ). Jo, nemraktam újra csak a drivert raktam fel. Minden jo, csak akkor nem ha elkezdek játszani egy játékkal. Amit eddig bírt a gép, azt most nembírja valamiért és leáll olyan 5-10 p játék után. Mit lehet ilyenkor, vagy mit tanácsos ilyenkor tenni?? :D Jah és a bátyámat azért nem kérdezem, mert nem tartózkodik most itthon :D
2010. aug. 31. 15:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sztem se kéne leszidni én is értek a géphez ku()vára de nekem is becsuszik egy két hiba...:S
2010. szept. 1. 17:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Win xp nél muszály Vista 7 próba szerencse,win 8.1 10 nél nem kell újratenni.Gondolom nektek win xp tek volt.Azt újra kellett.
2017. jún. 26. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!