Létezik hordozásra alkalmas gaming laptop?
3D animáláshoz, CAD és 3D programok futtatásához van szükségem egy laptopra.
Nem értek a számítástechnikához, de egy ismerősöm azt mondta, hogy mindenképp olyat válasszak, aminek a processzorában van H jelzés a végén és a videókártya pedig vagy Ti jelzésű vagy pedig RTX-es.
Végignéztem nem tudom hány oldalt, találtam néhányat, ami szerintem jó lenne, ha nem kellene a hordozhatóságra is figyelnem, viszont az összes 15.6-os képernyőjű.
Most nem tudom, hogy irreális vágyakat kergetek-e, vagy esetleg más, alacsonyabb specifikációjú laptopok is jók lehetnének-e, úgyhogy aki tud, az kérem segítségen.
Egyébként 300 ezret tudok rászánni, tehát a félmilliós laptopok között lehet, hogy lenne olyan, amit szeretnék, de sajnos azt nem tudom megfizetni.
300 alatt nem kapsz jót, max 1650 ti
https://www.youtube.com/watch?v=tG_Jc2u2Hiw
Itt van egy video, cpu/gpu stimmel, de ugye minden gép eltér valamennyit
"hordozhatóság szempontjából nem felel meg."
Mi?
Amúgy igen, kéne bele még +8gb ram legalább meg tárhelye is kicsi, de így 300ezer alatt marad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!