Össze lehet dugni egy kormányt egy másik kormány pedáljával?
No, elég hülyén hangzik a kérdés, de hirtelen csak így tudtam megfogalmazni.
No szóval az a helyzet, hogy van egy Manta EasyWheel nevű kormányom, amivel jól átb*szarintottak, ugyanis a dobozán azt állítják, mind analóg, mind digitális módban működik. Hát a jó nagy fenét, pillanatra hozzáérek a pedálhoz és már max gázadást/fékezést érzékel!
Ellenben van egy másik kormányom is (Speedlink Blue Lightning), aminek pont a pedálja rossz. Ez teljesen korrekt volt, csak vhol igen kegyetlen kábelhibája van, amit még csak nem is találok hogy hol lehet. No és itt jön a kérdés.
A SpeedLink kormányomba be lehet dugni a Manta pedáljait, úgy hogy azt rendesen adagolhatóvá (ez az analóg mód? vagy pont a digitális? bocs, sose tudom) tegye? Vagy fordítva: a Mantába megpróbálhatom beletenni a SL-féle pedált? (Hátha kiderülne, hogy nem is a pedállal volt baj, hanem ne adj Isten a kormány hibás.)
Kicsit hosszú lett, hülyén megfogalmazva, de remélem megérti valaki és tud nekem segíteni, kösz előre is!:)
Csak azt nem értem, miért nem valami márkásabbat vettél? pl. Logitech
Amúgy megpróbálhatod, ha ugyanolyan a csatlakozójuk, akkor lehet, hogy működik, de rossz esetben rövidre zárod egy csöppet, ami nem lenne jó... szóval csak saját felelősségedre csináld, de van esély rá, hogy működni fog...
Pontosan ez a bajom nekem is, ugyanúgy bemondhatja az unalmast a márkás cucc mint az ismeretlen, feleannyiba kerülő (esetenként egészen jó) eszköz.
No amúgy ettől félek én is, a rövidzárlattól, nem kifejezetten örülnék neki, pont ezért nem is próbálkoztam még vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!