Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Össze lehet dugni egy kormányt...

Össze lehet dugni egy kormányt egy másik kormány pedáljával?

Figyelt kérdés

No, elég hülyén hangzik a kérdés, de hirtelen csak így tudtam megfogalmazni.

No szóval az a helyzet, hogy van egy Manta EasyWheel nevű kormányom, amivel jól átb*szarintottak, ugyanis a dobozán azt állítják, mind analóg, mind digitális módban működik. Hát a jó nagy fenét, pillanatra hozzáérek a pedálhoz és már max gázadást/fékezést érzékel!

Ellenben van egy másik kormányom is (Speedlink Blue Lightning), aminek pont a pedálja rossz. Ez teljesen korrekt volt, csak vhol igen kegyetlen kábelhibája van, amit még csak nem is találok hogy hol lehet. No és itt jön a kérdés.

A SpeedLink kormányomba be lehet dugni a Manta pedáljait, úgy hogy azt rendesen adagolhatóvá (ez az analóg mód? vagy pont a digitális? bocs, sose tudom) tegye? Vagy fordítva: a Mantába megpróbálhatom beletenni a SL-féle pedált? (Hátha kiderülne, hogy nem is a pedállal volt baj, hanem ne adj Isten a kormány hibás.)

Kicsit hosszú lett, hülyén megfogalmazva, de remélem megérti valaki és tud nekem segíteni, kösz előre is!:)

2010. aug. 31. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, miért nem valami márkásabbat vettél? pl. Logitech

Amúgy megpróbálhatod, ha ugyanolyan a csatlakozójuk, akkor lehet, hogy működik, de rossz esetben rövidre zárod egy csöppet, ami nem lenne jó... szóval csak saját felelősségedre csináld, de van esély rá, hogy működni fog...

2010. aug. 31. 15:50
 2/4 bp1985 ***** válasza:
Nekem is noname kormányom van, fele annyi volt, mint a kevesebb tudású logitech. 3 éve megy gond nélkül. Logitechből joyom volt, 1,5 év után megpurcant. Ezért vegyen az ember márkásat?
2010. aug. 31. 15:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Pontosan ez a bajom nekem is, ugyanúgy bemondhatja az unalmast a márkás cucc mint az ismeretlen, feleannyiba kerülő (esetenként egészen jó) eszköz.

No amúgy ettől félek én is, a rövidzárlattól, nem kifejezetten örülnék neki, pont ezért nem is próbálkoztam még vele.

2010. aug. 31. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
1-nek: Nekem egy Logitech MOMO Racing Wheel-em van, elég jó kormány (volt). 3 év múlva olyan kábelhibája lett, hogy a pedált dobtam a kukába...
2010. dec. 8. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!