Mennyiért lehetne eladni ezt a gépet?
Figyelt kérdés
gigabyte g31m-es2l alaplap
intel E5400 proci
AC FREEZER 7 pro rev2 proci hütő
3GB ram (ocz+ hyperx)
gainward 8800gt
corsair cx400 táp
no name ház, de 4db 12cm venti hellyel és ssd tartóval
3 12cm-es venti, ledes
160GB samsung sata2 winyó
pioneer dvd író
2010. aug. 31. 11:15
4/38 anonim válasza:
40-50-et tartom én is reálisnak.
7/38 A kérdező kommentje:
50 ezeré? annyiér én is vennék még egyet.. 50 ezer az vicc.. amikor az alaplap+proci+tápra van 3 év garancia.
ha használt árakkal (ph-s árak ahol ugyebár mindenki mindent ingyen akar) akkor is 80 ezer.. nem 50
2010. aug. 31. 11:46
8/38 anonim válasza:
Azért ilyen videókártyával? meg procival ? az egy dolog, hogy sok pénzért vetted, de lemegy nagyon az áruk, én 1 hónapja vettem a gépem 130ért és most is már 90-80ért tudnám eladni de pedig nagyon jó gépem van
9/38 anonim válasza:
Na jó legyen 65 ezer a tépegység miatt, de többért nem tudnád eladni
10/38 anonim válasza:
"akkor is 80 ezer.. "
Hogyne, rögtön 180, nem? Majd szólj ha találtál idiótát, aki ennyit ad egy több éves gépért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!