Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Manapság jobban megéri egy...

Manapság jobban megéri egy xbox series x/playstation 5 mint 1 pc ha csak játékra kell az eszköz?

Figyelt kérdés
Ugye a bitcoin bányászok és a nyerészkedők miatt már nagyon régóta nagyon magasak a videokártyák árai viszont de a nextgen konzolknal mar ugy latom kezd megoldodni a helyzet legalábbis az uj xbox series x-bol mar lattam szep szammal a boltok polcain meg neha mar ps5-ot is latni boltban. Tehat most jobb lenne 1 konzol mint 1 PC építése?

2021. szept. 12. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Kitudja, hogy valóban megéri e :D Két válasz van, valaki billentyűvel és egérrel szereti, valaki xbox-al, szerintem, a PC éri meg, azért mert, én életembe nem találkoztam XBOX-al, viszont, aki velem ellentétesen volt, annak az XBOX éri meg, mert soha nem találkozott pc-vel :D Szóval én ezt mondom.
2021. szept. 12. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ebben szerintem nincs teljes körű egyetértés, de (és ez személyes vélemény) igen. Szerintem (ha csak játékra használod) akkor jobban megéri összességében. Nyilván vannak kompromisszumok: nem biztos hogy minden játékot tudsz játszani konzolon amit pc-n is vagy nem biztos hogy épp a kontrolleres irányítást meg tudod szokni (és nem minden játék támogatja a billentyűzet/egér párost) és nyilván a grafika sem lesz pont olyan mint egy 700-800eFt-os gép esetében, de ár/érték arányt kell nézni. Egy vitarát sem hasonlítunk össze egy ford raptorral. Nem egy kategória... és nyilván az áruk sem ugyanaz. :)

Tehát ha neked erre van szükséged és a fenti kompromisszumok nem zavarnak, akkor jó választás. Én is ezért vettem konzolt, mert gépet csak munkára használom és arra még jó a 8 éves is (akkori csúcs kategóriás). Ellenben a mostani játékokat nem viszi el, fejleszteni nem lehet már. Azért a 2-3 játékért amivel NÉHA játszok, pedig nem érné meg egy vagyonért gépen venni így inkább vettem mellé egy series x-et.

2021. szept. 12. 19:00
 3/4 anonim ***** válasza:
38%

az a baj h míg pc-t veszel azon bármit tudsz csinálni nem csak játszani addig konzol eléggé meg van kötve a kezed

akkor a játékok pc-n csomo ingyen dolog van meg torrent meg ilyenek, consolhoz neked mindig meg kell venne a játékot

szoval ha csak nincs egy kifejezetten egy játék amit te konsolon akarsz játszani ne vegyél konzolt vegyél pécét és játsz amivel akarsz ingyen is akár

2021. szept. 12. 19:28
 4/4 xKakashix ***** válasza:

szerintem abban a többség egyetért, hogy jelenleg a legolcsóbb megoldás ha csak játszani akarsz, az egy Series S + gamepass, nagyon megéri az árát

aztán ha mást is szeretnél csinálni, böngészés, filemzés stb.. akkor mellé egy olcsóbb netezős gép és megvagy

ha vga árak nem dupla meg tripla áron mennének, akkor lehetne vitatkozni, hogy a gépet lehet fejleszteni, játékok olcsóbbak, kb mindent is tudsz rajta játszani emulátorokon keresztül szinte tényleg bármivel stb..

de jelenlegi helyzetben azt mondom, hogy konzollal jársz a legjobban

2021. szept. 12. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!