Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik ddr2-es rammodul ezek...

Melyik ddr2-es rammodul ezek közül a legjobb?

Figyelt kérdés

a mostani gépemben 1x1 gb 800 mhz kingmax ram van.ezt szeretném lecserélni 4 gb 1066 mhz-s ramra ezeket néztem ki: [link] [link] [link] ebből 2 darab

[link] [link]

az alaplapom asus p5qpl-am.melyik lenne a legjobb választás ár teljesitmény márka szempontjából?

2010. aug. 30. 22:57
 1/6 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem 30 ezernél többet nem szeretnék rá szánni:D
2010. aug. 30. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezek közül az OCZ-t választanám, de a Crosair sem rossz, csak túl drága.
2010. aug. 30. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ, hogy mit támogat az alaplapod. Menj fel az oldalára és keresd meg a deszkád és ott találsz ilyet, hogy kompatibilis memóriák vagy valami ilyesmi, aszerint válogass, mert hiába veszel jót, de ha nem működik csak a pénzt adtad ki érte.
2010. aug. 30. 23:10
 4/6 A kérdező kommentje:

elméletileg jó de azért nézzétek meg ti is:D:Memória 2 x240-pin DIMM, 8 GB, DDR2 1066*/800/667 Hibajavítás nélküli változat,Nem pufferelt memória

Kétcsatornás verzió Memóriaarchitektúra

**A teljes memória QVL (Qualified Vendors List - Elfogadott Eladói Lista) listáért kérjük látogasson el a www.asus.com weboldalra, vagy lapozza fel a felhasználói kézikönyvet.

*** Az operációs rendszer korlátozása miatt 4 GB vagy annál több rendszermemória esetén a 32 bites Windows operációs rendszer csak 3 GB-ot vagy kevesebbet fog érzékelni. 32 bites rendszer használata esetén 3 GB-nál kevesebb rendszermemória használata javasolt.

2010. aug. 30. 23:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Oké, akkor rendben van én egy KINGSTON-t vagy egy KINGMAX-ot mondanék neked. Nekem is ezek voltak minden gépemben. :)
2010. aug. 31. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ocz, Kingston, Corsair. Ezzek közzül bármelyik jó.
2010. aug. 31. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!