Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Billentyűzet: Miért nem...

Billentyűzet: Miért nem ütődik le minden karakter?

Figyelt kérdés

Először azt gondoltam, hogy koszos, aztán visszaemlékeztem, hogy kitakarítottam. Most csináltam egy tesztet, hogy a capslock-ot nyomogatom Erősen, hogy biztos, hogy ne a kosz legyen az oka. Egyszer sem éreztem, hogy a kosz vagy más tárgy közte van és akadályozza az érintkezést.

A billentyűzet ép (2 billentyű kivételével, de csak az egyikkel szokott probléma lenni időnként)!

A billentyűzet beállításnál minden úgy van, ahogy ezelőtt volt, sőt most elállítottam, majd visszaállítottam mindent - gondolván, hogy lehet, hogy megoldást nyújt ez. Nem nyújtott megoldást.

Nem arról van szó, hogy túl gyorsan ütöm le a billentyűket és nem is arról, hogy netán pontosan egyszerre.

2021. szept. 6. 14:44
 1/3 P.O.C. ***** válasza:

A látható kosz egy dolog. Ha membrános, akkor az nyák oldali vezető része is simán el tud koszolódni vagy elkopni. Ha mechanikus, akkor meg kapcsoló cserére lehet szükség.

Szét kell teljesen szedni, alaposabb kontakt tisztítás érdekében.

2021. szept. 6. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:

“ A billentyűzet ép (2 billentyű kivételével, de csak az egyikkel szokott probléma lenni időnként)!”

Na ez már egy ok ami miatt érdemes elgondolkozni a cserén mert nem egészséges.

2021. szept. 6. 17:44
 3/3 anonim ***** válasza:
lehet tönkrement v elcsuszott a kis gumi cuccos ami jelet ad ha leütöd a gombot szedd ki és nézd meg h milyen
2021. szept. 6. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!