Haldoklik a tápegységem?
Figyelt kérdés
Utóbbi időben kétszer volt nálunk áramszünet és mindkét alkalommal nem tudtam bekapcsolni a gépet. Csak azután tudtam visszakapcsolni, hogy 1-2órára teljesen áramtalanítottam a gépet. Ilyen régebben nem volt. A tápegységem haldoklik? Érdemes szervízelni? Egy be quiet pure power 11 500w tápról van szó, januárig tart a jótállás.2021. szept. 3. 20:48
1/3 anonim válasza:
az mit jelent pontosan hogy nem tudtad bekapcsolni?
meg se nyekkent amikor megnyomtad a bekapcsoló gombot?
Egy-két áramszünettől nem valószínű hogy tönkre megy a tápegység... főleg hogy az egyik legjobb ami a legtöbb védelemmel van ellátva.
2/3 anonim válasza:
Nem ment tönkre, sőt pont hogy tökéletesen működik. A hírtelen áramszüneteket követheti túlfeszültség, ennek kiküszöbölése érdekében szándékosan nem engedi indítani a gépet, nehogy baja legyen. Ez a védelem általában nagyon rövid, egy másodpercnél rövidebb áramkimaradás esetén aktiválódik és addig aktív marad, amíg huzamosabb ideig ki nem húzod az áramból.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem! Akkor jó, hogy nem vittem el. Csak fura, mert régebben is volt áramszünet és nem csinálta ezt
2021. szept. 3. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!