Hogy lehet Pc-n bluetooth-t működtetni? mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Alzán nézegettem ilyen usb adaptereket, ezek azok? csak bedugom a gépbe aztán már megy is? Amugy airpods-al akarom használni, lehet vele?2021. szept. 3. 19:03
1/5 anonim válasza:
Vagy az általad említett adapter (figyelni kell pontosan az eszközök Bluetooth verziójára), vagy megfelelő alaplap, vagy hálózati kártya Bluetooth kompatibilitással
2/5 anonim válasza:
Igen, egy ilyen adapter kell, egy füleshez, vagy telefonról képek átvitelére jók. Komolyabb hálózati eszközökhöz már inkább valami PCI-E kártya ajánlott.
3/5 A kérdező kommentje:
nekem ugy kéne, hogy pcről inditanám a zenét, és az airpodsba hallgatnám. Ilyenkor rá kell huzni az usbre a zenét, vagy csak elég elinditani? vagy filmet stb?
2021. szept. 3. 21:04
4/5 anonim válasza:
Kell egy usb bluetooth stick amiket mér potom pénzért tudsz venni, picikék kompaktak aztán annak a kis eszköznek van általában illesztő programja, ami bekapcsol egy keresőt ami megkersei a bluetooth eszközöket és ha megtalálta a fülesedet akkor rányomsz h kapcsolodás és már kapcsolodott is. A kérdés csak annyi h az operációs rendszerben h fog megjelenni az airpods mint audioeszköz vagy mi a szösz, ennek fügvényében tudod használni vagy nem, lusta vagyok most utána keresni. De ha rendes audio eszköz akkor van több lehetősége beállítod alapvetőnek és akkor a gépen minden zaj a podsba megy, vagy csak egy bizonyos program hangjat küldöd el a podsnak (ehhez már szokott más program is kelleni h 1 hangot küld valami más eszközre). Ezt ne úgy képzeld el h ez egy usb pendrive adattároló ez csak egy bluetooth adovevő, egy antenna. Feltelepíted indítod a programot és kész amit leírtem elözőleg.
5/5 anonim válasza:
Hát airpodsal nem próbáltam, de bt. fülessel igen.
Bekapcsolod a pc-n a BT-t.
Párosítod a fülessel.
Ezek után az értesítési területen rákattintasz a hangszóró ikonra, és átváltasz a BT eszközre.
Innen meg filmet nézhetsz, játszhatsz, zenét hallgathatsz a szokott módon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!