Hol, hogyan milyen laptopot kelllene keresenm, vennem a 10éves fujitsu siemensem helyett? Nem kell, hogy játékok fussanak rajta. Csupán kettő böngésző folyamatosan és a böngészőkben akár 5-6ablak is megnyitva.
Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 21:19
1/4 anonim válasza:
Ha van benne legalább 8 GB RAM és SSD van benne, nem pedig HDD, akkor ezt a mai, új laptopok mindegyike bírni fogja.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Kérdező írj egy max árat, hogy mennyit szánnál rá
2#Szerinted az szuper régi laptop, még ha működik is megér 65ezret?
Én max 20ezret adnék érte és még mindig én vállalnám a kockázatot
4/4 anonim válasza:
EZ a nagyon minimális pénzügyi helyzetben éppen megfelel, ha nem lett volna covid, akkor lett volna 2-300 ezer forintom, de nincs. Tehát álmodni lehet, de akkor még mindig félóráig várnék, hogy a Windows7-tel elinduljon a régi laptopom. Ez pedig gyors, rendben működik, nem akadozik és Windows10 van rajta. Ha neked van, akkor vegyél 500 ezerért vadiúj üzleti gépet. És villogjál vele a csoporttársaid előtt. Én maradok ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!