Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet beállítani a...

Hogy lehet beállítani a monitort 144hz -re?

Figyelt kérdés
Samsung C24RG50FQR monitor. 144hz -es, de sehol se tudom beállítani annyira, csak 60-ra.

2021. aug. 30. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Displayporton van?
2021. aug. 30. 18:14
 2/9 A kérdező kommentje:
A monitorhoz HDMI kábelt kaptam, de a gépbe csak DVI -t tudok dugni, úgyhogy átalakítóval használom.
2021. aug. 30. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:

DVI dual link to displayport active adapterre lenne szükséget, egyet sem találok magyar webshopokban.

Fontos, hogy aktív legyen, és ne fordítva, displayportból DVI-be alakítson.

2021. aug. 30. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Ára 20-30.000 körül lesz, ha ennél jóval olcsóbbat találsz az nem aktív.
2021. aug. 30. 18:39
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Milyen videokártyád van?

Samsung C24RG50FQR monitor.

Frissítési időköz

A képernyőfrissítési arány módosítása. A nagyobb frissítési gyakoriságnak köszönhetően szeme kevésbé fárad el.

• 60 Hz / 100 Hz / 120 Hz / 144 Hz

―Ez a menü nem elérhető, ha a FreeSync Normál motor vagy Legjobb motor módban van.

―Ha a Frissítési időköz értéket módosítja, akkor ez a képernyő villogását okozhatja, a számítógép videokártyájától függően.

―Ez a funkció olyan videokártyával felszerelt számítógépen érhető el, amely módosítani tudja a frissítési arányt.Nem elérhető

rögzített frissítési aránnyal rendelkező eszközök (pl. AV eszközök) esetén. Ha a funkció alkalmazva van, akkor a képernyő lehet, hogy nem fog megfelelően működni.

[link]

2021. aug. 30. 18:43
 6/9 A kérdező kommentje:
NVIDIA GeForce GTX 580
2021. aug. 30. 19:01
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

DVI ?

[link]

2021. aug. 30. 20:29
 8/9 A kérdező kommentje:
DVI, viszont az enyém nem úgy néz ki mint ami ezen a képen van. Nálam egymás mellett van 2 DVI és mellettük van még egy másik port ami úgy néz ki mint a HDMI, csak kisebb.
2021. aug. 30. 22:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Na és mégis mi az? Ki kéne deríteni hogy mini display vagy mini hdmi.

Ha szerencséd van és display, akkor megoldod olcsón egy kábellel.

Ha nincs, ott van az egyetlen másik megoldás a #3 válaszomban, de én továbbra sem találtam DVI-dl -> DP átalakítót.

2021. aug. 30. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!