Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vélemény erről a hangkártyáról?

Vélemény erről a hangkártyáról?

Figyelt kérdés
[link]
2021. aug. 28. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
ebbe beledugod a hangfalad, olyan hangokat is fogsz hallani, amit alaplapi hangkártyával nem. :)
2021. aug. 28. 23:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább valami külsőt vegyél, ha már ennyit költesz rá. Azr messzire tudod vinni a géptől, nem szed fel gépzajt. Ez a proci közelsége miatt nagy hangerőn ciceregni fog.
2021. aug. 29. 09:15
 3/6 anonim ***** válasza:
2: Mondjuk amikor már a belső alaplapikat is "shield"-elik, nem kellene. Cicergés 20 éve volt előforduló dolog. Meg persze a cél sem mindegy. Én házistúdiós cuccot vennék ennyiért, külsőt. De én zenélek, nem csak játszom. Játékban nyilván fontos a "trúszörráund 3D" istennyila.
2021. aug. 29. 11:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Pedig hidd el, a mai alaplapok is ciceregnek. Nekem az USB-n keresztül rámegy a külső hangkártyára is, akárhova teszem. Most fogok venni egy isolatort, hátha az segít.
2021. aug. 29. 11:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Ilyen árban csak a külső jöhet szóba. Előttem már leírták, hogy miért jó.
2021. aug. 29. 14:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 vagyok, közben rájöttem, hogy földhurkom volt (az aktív hangszóró is földelt), nem a külső hangkártya okozta a problémát. Bár az a leírások alapján brummogni szokott, nem ciceregni, de a hurok megszakítására megszűnt a probléma, a hang kristálytiszta.
2021. aug. 30. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!