Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj ?

Blackfox99 kérdése:

Mi lehet a baj ?

Figyelt kérdés
Van egy zotac magnus en1060k mini pc napokba leejtetem a földre és azóta nem ad képet felpörög egyet csipog és elindul bevittem szervízbe azt mondták cserélgeték cuccokat de semmi az alaplapon nincs sérülés és nem sikerült helyre hozni

2021. aug. 28. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Eltört valami
2021. aug. 28. 10:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt mondták semmi sérülést nem láttak
2021. aug. 28. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
De attól még megsérülthetett
2021. aug. 28. 10:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz
2021. aug. 28. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Bevitted szervizbe, azt mondták cserélgették a cuccokat és nem találtak semmit? Visszaadták úgy, hogy nem működik?

Milyen szervizbe vitted? Ilyen szervizeket kerülni kell.

Azt javasolnám, hogy vidd a compl.hu-ba megnézetni, ingyen bevizsgálják. A javítás várható költségéről ajánlatot adnak, melyet ha elfogadsz, javíttatják a készülékedet.

[link]

2021. aug. 28. 11:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem túl messze van én karcagon élek végülis azt mondták alaplap de elég szkeptikus vagyok hisz azt is mondták nem találtak az alaplapon sérülést és a pc egyet csipan ami azt jelenti minden rendben bár ki tudja
2021. aug. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!