Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2 monitor 1 videókártyával?

2 monitor 1 videókártyával?

Figyelt kérdés
Találtam egy jól müködő monitort amit másodlagos monitornak akarnék használni és az lenne a kérdésem hogy ez lehetséges e 1 videókártyával? A videókárty egy nvidia rtx 2060. És ha igen akkor hogy lehet ezt aplikálni?

2021. aug. 27. 19:21
 1/9 A kérdező kommentje:
Illetve az hogy játék közben nem lesz hogy áthúzodik oda? Vagy be lehet állítani hogy megnyomok valamilyen gombot és csak akkor engedi áthúzni az egeret?
2021. aug. 27. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze lehetséges. Összekötöd a második monitort is a videókártyával majd a windows képernyőbeállítások között kiválasztod a számodra szükséges funkciót ( valszeg ez a kiterjesztés lesz ).

Full screen játékoknál nem megy ki a második monitorra az egér, csak alt+tab után.

2021. aug. 27. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha van rajta 2 monitor csatlakoztatási lehetőség (HDMI vagy DVI-...) akkor természetesen igen.
2021. aug. 27. 19:31
 4/9 A kérdező kommentje:
És szerinted az rtx 2060 elég erős ehhez?
2021. aug. 27. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Most komolyan ilyen kártyád van de fingod nincs milyen a teljesítménye? Elég fura vagy...amúgy van rajta több hdmi is szóval lehet.
2021. aug. 27. 19:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom milyen a teljesítménye de egyik haverom azt mondta hiába volt jó kártyája 2 monitorral nem bírt
2021. aug. 27. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Bírni fogja nem kell félni.
2021. aug. 27. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:

Hogy nem bírt két kártyával? Ha mondjuk kiterjesztett dupla képernyőn hajtanál Flight Sim 2020-at akkor oda kevés az RTX2060 :)

Simán az asztal megjelenítéséhez bőven elég.

Ha két monitort használsz de csak egy monitoron játszanál akkor érdemes figyelni a jűték teljesítményét, mert a második monitor meghajtása bizony arőforrást igényel - még ha nem is sokat - és e miatt csökkenni fog a fő monitoron az FPS ( nem drasztikusan, csak néhány százalékot).

2021. aug. 27. 20:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Összedugod a megfelelő kábellel és a win mindjárt látja is.

Én 3 monitort hajtok egy 980 Ti-vel DP portokon keresztül. Még egy monitor ráférne HDMI-n.

Be is van állítva a surround, így a játékokat ki tudom tenni mind a 3-ra.

Mondjuk van amelyik nem kezeli jól, de amiért vettem, az jól fut. X4, Elite. GTAV-tel sincs gond. 60 FPS megvan.

Ha meg egy monitorra állítom, akkor a középsőre teszi a játékot, a másik kettőt lekapcsolja.

Csak fullscreen beállítás mellett.

Window beállításnál, ha a játék engedi, akkor áthúzhatod az egeret az asztalra, mert olyankor mind a 3 monitor megy. Viszont így tudsz sok infót nézni, ha kell.

Space Engineers ablak módban nem engedi ki az egeret a játékból. AltTab segít.

GTAV asszem igen. Ami mondjuk felettébb zavaró tud lenni.

2021. aug. 27. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!