Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Így tönkremehet egy egér?

Így tönkremehet egy egér?

Figyelt kérdés
Az elmúlt héten az egeremet nem az asztali számítógépemhez használtam hanem egy régi laptophoz aminek rossz volt az egere. Most hogy visszadugtam az eredeti helyére azt tapasztalom hogy ez is rossz lett... Néha 2x kattint, nem jelöl ki rendesen szöveget, meg ilyenek. Lehet az hogy a laptop "tette tönkre" az egeret? Újat kell venni vagy esetleg van ötlete valakinek a helyreállítára?

2021. aug. 24. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet az usb-je xaródott el.
2021. aug. 24. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
A kapcsoló is elszállhatott. Meghibásodhatott a pcb is. Forrassz rá másik kapcsolót, ha úgy sem meg akkor új darab kell.
2021. aug. 24. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is tönkretette az egeret, semmire nem hajlandó. Lefuttattam a virusirtót és talált egy kis kockázatú valamit. Új egeret vettem.
2021. aug. 24. 22:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Elvileg nem, gyakorlatilag...

Ettől cifrább eseteim is voltak. Lehet alaptop USB-je volt rossz ,ezért ment tönkre az egér és a másikat is tönkre tette.

2021. aug. 25. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!