Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem engedi felrakni a...

Pillowtalk2216 kérdése:

Miért nem engedi felrakni a grafikai beállításokat a gta v-ben?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy ilyen gépem

Intel core i5 4460 3.20ghz

14gb ram

Gtx 650 1gb

És ugye a gta v grafikai beállításoknál 1023mb-t ír, mert annyi is a graff.

Ha már feljebb akarom rakni a "normál"-nál akkor pirosba megy, mert nem tud annyit nyilván a videókártya(pl 1023mb a max és ha a textúrát felrakom high-ra akkor 1880mb szükséges, és nem hadja engedélyezni, de ezt meg is értem). Azzal van a probléma, hogy kb az összes videót amit megnéztem és gtx 650 1gb gta v beállításoknál mindenki feljebb tudja állítani hiába ír nekik is 1023mb-t

Néztem nagyobb hardware-kel, de ugyan ezzel a videókártyával és még az enyémnél is kissebekkel.

Nekem nem engedi. Mi a probléma szerintetek?

2021. aug. 23. 11:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha kevés a vram, a ramot használja, ami sokkal lassabb. Lehet, hogy 16gb ram kell a high beállításokhoz, ha kevés a vram.
2021. aug. 23. 12:01
 2/14 A kérdező kommentje:
Érttem 14gb nem elég? :D
2021. aug. 23. 12:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Minek akarod feljebb rakni a Grafikát? Nem hinném hogy olyan sok FPS-ed lenne egy 650-el :D

Amúgy is ha piros, akkor nagy valószínűséggel laggolni fogsz, szóval érdemes maradni a zöld zónában

2021. aug. 23. 12:18
 4/14 A kérdező kommentje:
Tökéletesen meg vagyoknígy is :D csak azért írtam ki a kérdés, mert ezt láttam más videókban. Most így fix 30 fps van nem akad szerencsére
2021. aug. 23. 12:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

GTA 5-nek elég 4 GB memória is akár. Itt a kártya akadályoz téged egyértelműen. Amikor kijött a játék 2013-ban, akkor már sokan 2-4 GB-os kártyával játszottak.

Amúgy nem tudom mekkora felbontáson játszol, de azt tanácsolom, hogy vedd le sima 720p-re, mert a felbontás sok VRAM-ot eszik. (persze ez csak akkor megy, ha nagyobb felbontáson játszol, mint 720p)

2021. aug. 23. 14:04
 6/14 anonim ***** válasza:
#5 GTA V-nek tuti nem elég 4 gb ram... kivéve ha szereted hogy kb 5 másodpercenként meg akad a játék mert elfogy a ram. A kérdésre válaszolva van opció hogy kikapcsoltad ezt az úgy nevezett vga memória korlátot most hirtelen nem tudom melyik de majdnem legfelül van így akár mehet neked is max grafal élvezhető nem lesz ugyan, de fog működni a dolog.
2021. aug. 23. 15:01
 7/14 anonim ***** válasza:

"GTA V-nek tuti nem elég 4 gb ram... kivéve ha szereted hogy kb 5 másodpercenként meg akad a játék mert elfogy a ram."

https://www.youtube.com/watch?v=OjiUr4SwP7Y

2021. aug. 23. 15:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Értem aha, szóval te egy videó alapján döntöd el miből mennyi kell egy adott játékhoz. Édes istenem, hány fake videó van fent mint ahogy ez is az lehet kb. Én tapasztalatból írtam hogy akad mert kipróbáltam 4gb rammal ddr2,3 és 4-el is és hidd el 4 GB ram nem elég hozzá ! De ha te is azokhoz az emberekhez tartozol akik mások hibáiból nem tudnak tanulni csak a sajátjukból akkor legyél hülye és próbálkozzál így is úgy is koppanni fogsz.
2021. aug. 23. 15:21
 9/14 anonim ***** válasza:

Igazából úgy emlékeztem, hogy a gépigénye szerint is elég neki 4 GB.

De elismerem, igazad van, valószínű nem elég neki 4 GB.

https://www.youtube.com/watch?v=1Yy1NUh_JBg&t=348s

Utánanéztem és úgy látszik kb. ez az amivel tűrhetően megy.

2021. aug. 23. 15:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem fogok veled ezen most össze veszni, én tapasztalatból írtam amit írtam, ja és amúgy nem ártana tisztában lenni azzal sem hogy mit takar az minimum gépigény .
2021. aug. 23. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!