Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen típusú ventilátor ez?

Milyen típusú ventilátor ez?

Figyelt kérdés
[link]

2021. aug. 22. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Laptop ventilátor
2021. aug. 22. 15:55
 2/5 Szirty ***** válasza:
100%

Dell inspiron laptopba való hűtőventilátor.

A típusa: DQ5D577D115

2021. aug. 22. 17:05
 3/5 A kérdező kommentje:

Értem.

Akkor máshogy kell kérdezzem: Van egy Dell Inspiron 1501 laptop-om, ebbe szeretnék egy erősebb processzort, viszont a ventilátor már régi, ezért lehet, hogy a teljesítménye csökkent, valamint erősebbet szeretnék, hogy kisebb legyen a leállás esélye. Mire kell figyeljek ventilátor vásárlásnál? Tehát, hogy elbírja-e a gépem vagy kompatibilis-e (elektronikai szempontból)? Nem gondolnám, hogy csak 1 típusú ventilátor illene a laptop-omba.

Ilyen ventilátorom van: [link]

2021. aug. 23. 09:36
 4/5 Szirty ***** válasza:

"Nem gondolnám, hogy csak 1 típusú ventilátor illene a laptop-omba."

Pedig erre van esély, mivel a formája adott. Csak ugyanilyen alakú és méretű lesz jó bele.

Ha van egy kis szerencséd, találsz utángyártottat amit direkt ennek a kiváltására gyártanak.

Vagy nem komplett cseréled, hanem szétszeded és keresel egy olyan motort+lapátot ami illik bele. Erre is van valamennyi esély, de eléggé könnyen csap át mókolásba az ilyesmi.

2021. aug. 23. 10:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Értem.

Találtam végül olyat, ami valószínűleg ugyanolyan, csak jobb teljesítményt nyújt. [link]

Ez DC 5V 0,4 A-en működik, míg az enyém DC 5V 0,205 A-en. Nem vagyok jártas az elektronikában (pedig kellene, tudom). Tudsz arra válaszolni, hogy gond nélkül bírni fogja a gépem? Nem gondolom, hogy a 0,195A óriási különbség lenne, de nem ismerem az elektronikát...

2021. aug. 26. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!