Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MSI AfterBurner-ben a Power...

MSI AfterBurner-ben a Power Limit mit csinál?

Figyelt kérdés

Már 2-3 éve nem volt a videokártya újra pasztázva, ezért játék közben az alap hőmérséklete magasabb. MSI AfterBurner-ben néztem, hogy hogyan tudnék valamit kezdeni vele, mert a venti már így is mindig 50% felett volt.

A Power Limit alatt van egy olyan, hogy Temp Limit. Ezt levittem 70-re, és ezzel együtt a Power Limit is lejjebb ment ugye. Viszont így meg a kártya egyáltalán nem akar 80 fok fölé menni, a 70 fokot se közelíti meg, illetve a venti sem pörög ezerrel. A játékélmény ugyanolyan, semennyi negatív különbséget nem tapasztaltam. Egyedül csak azt, hogy a kártya hűvösebb.

Valaki ezt el tudja magyarázni, hogy ez miért van?

2021. aug. 21. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében nem adsz neki elég kakaót ezért kevesebb a hő. 60hz monitornál 60 fps mellett nehezen észrevehető a dolog.
2021. aug. 21. 15:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát akkor lényegében nincs kihasználva a kártya és a sok felesleges erősoffást kapcsolom így le ezzel?
2021. aug. 21. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan játékkal játszol akkor helyes a feltételezés. Viszont ha olyat is csapatsz aminek nagyobb az igénye kevesebb fps-ed lesz.
2021. aug. 21. 15:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! :)
2021. aug. 21. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!