Miért nem működik a számítógépem?
A monitort kipróbáltam az jó. A gáp ventilátora megy, de ha beledugom a monitort tök fekete a képernyő, egy pillanatra sem jelenik meg semmi rajta.
A gépnek a kapcsolója körüli lámpa ami jelezné, hogy megy a gép az nem világít.
Nagyon új gép volt (de már nem garanciális).
Akárhányszor újraindítom mindig fekete a képernyő.
Sajnos nem segített, bár az első bekapcsoláskor egy pillanatra amikor megnyomtam a kapcsolót felvillant a kapcsoló körüli lámpa, de másodjára, harmadjára mikor próbálkoztam már nem.
Most szerelő?
Az hogy villant, mutatja valami csatlakozás gond van, amikor megigazgattad valami érintkezett... darabig.
Tipp: Nagyító + elemlámpa megnézném az összes zsinórt. Táp körül.
A HDD a megfelelő SATA aljban van? (Nálam sötétkék.)
Vagy a HDD kábelét ideiglenesen cseréld át másikra, pl., ha van dvdrw-nek SATA kábele esetleg a gépben.
Velem is volt ilyesmit, de nem emlékszem világított-e a LED akkor..., csak nem indult és sötét monitor fogadott talán. Rossz volt a kábel talán.
De áramtalanítva!
Mindent kipróbáltam, még azt is, hogy kivettem először az egyik, utána a másik RAM-ot és úgy is kipróbáltam.
Megnéztem és proci ventilátora is megy ha ez mond valakinek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!