Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy oldjátok meg, ha a...

Hogy oldjátok meg, ha a fekete színű számítógép billentyűzetről lekopik 1-2 betű?

Figyelt kérdés

Nem fogom azért kidobni, teljesen jól működik.

Visszarajzolgatni olyan dologgal sem akarom, ami megfogja utána az ujjamat.

Használható öltele van valakinek?

2010. aug. 29. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
2010. aug. 29. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Én fehér lakkfilccel pingálom vissza.
2010. aug. 29. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:

én sehogy, mivel pontosan tudom minden betű helyét, fölösleges lenne visszarajzolgatni...

amúgy valami jó minőségű alkoholos filc, hamar megszárad, nem fog meg, és ki is tart egy darabig biztos.

2010. aug. 29. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
2010. aug. 29. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
2010. aug. 29. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha 2 éven belül lekopik, akkor elég gagyinak találom azt a márkát. MS/Logitech nem kopik le annyi idő alatt, még a WASD sem...

És amúgy de, én kidobom ha már nagyon lekopik és veszek újat (kb 3 évente). Ennyit rászánok. A mostani M$ Wireless Desktopom kb 6000Ft volt, nem tartom soknak.

2010. aug. 29. 23:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem 5 éve van ilyen made in dobd el, de egyáltalán nem kopott le pedig használom eleget.

De 2000 ft-tól van billenyűzet mielött maszekolnál ...

Jó az is pénz persze.

2010. aug. 30. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!