Érdemes lehet 1080p-ről 1440p-re váltani?
"mondták felesleges 144Hz vagy még több Hz monitor"
Na aki ezt mondta se nagyon használt még 144 hz es monitort...
Már 90 fps is elég látványosan folytonosabb mint 60 nem hogy 140. Ha elém teszel egy 120 hzes telefont azon is 2 mp alatt észreveszem hogy nem 60 as a kijelzője. Elég csak 1 et görgetni.
Az RX 6700 XT olyan gyors tud lenni 1080p ben hogy néhány játékban nincs olyan proci ami maxra ki tudná hajtani főleg ha pár beállítást lejjebb tekersz amit amúgy sem nagyon veszel észre játék közben. Pl ultra high árnyékok helyett csak high vagy medium.
Így ezzel a géppel szerintem kimondottan érdemes 1440p re váltani
11/
Akkor pl pár évig új játékoknál bírhatja a strapát?
Szerintem 2-3 évig simán jó leszel vele 1440p-ben. Szerencsére VRAM is van rajta 12 giga ami valszeg sosem fog ezen a felbontáson betelni még jó pár évig.
Na meg egyre több játék fogja támogatni az FSR-t és maga a technológia is biztosan fog fejlődni még. Így ha kell plusz 20-30% FPS az is besegíthet.
15/
Kicsit most pechesnek érzem magam eddig előtte volt 3 nvidia kártyám ha volt is tekercs cicergés nem tudom mert ilyen téren mind hangtalan volt,most itt a 6700XT elég hangosan cicereg a régi rx480 csak a játékok menüiben volt halható a játékban nem de ez hallható a játékban is.
16
Mennyi ideje van meg a kártyád?
Az én RX580-om eléggé hangos volt, amikor megvettem, de 3 hónap után már alig hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!