Egy 350 wattos táphoz egy am3-as alaplaphoz és 8 gb ddr3 ram hoz melette egy amd phenom ii x4 965 BE-hez milyen videókártyán ajánlanátok? SÜRGŐS!!!!
Figyelt kérdés
2021. aug. 13. 19:16
1/9 anonim válasza:
Akármint amit olcsón megkapsz és nem igényel külső tápot. Pl GTX1050 :D
2/9 anonim válasza:
Az attól függ, hogy milyen az a "350W táp"?
4/9 anonim válasza:
#3 Tápja már van, csak nem tudjuk, hogy pontosan milyen (jó vagy gagyi)
Így nem tudok érdemben videokártyát sem ajánlani.
5/9 MGéza válasza:
Tápegység matricájáról lőj egy fotót, hogy bölcsebbek legyünk kicsit. Anélkül, Akyga vagy ilyen szintű mellé látatlanban GT 1030 legfeljebb. De, teszem hozzá nem tudom mire kell egy ilyen konfig, mai játékokhoz biztos gyenge, netezni meg gyakorlatilag bármilyen kártya elég.
6/9 anonim válasza:
és miért is olyan sürgős ? ez egy őskövület pc, a táp az vagy gagyi vagy nem ezt se lehet tudni, jól mondja az előttem szóló gt1030 vagy max 1050
7/9 A kérdező kommentje:
mivel most égett ki a videókártyám, a táp fsp
2021. aug. 15. 22:44
8/9 anonim válasza:
Miért kellet ki emelni a kérdést ? kaptál értelmes választ nem igaz ? GTX ,1030,1050,960
AMD RX 550,560,R7 370
Ezeknél erősebet totál felesleges egy ilyen kaliberű proci mellé rakni mert azokhoz a címekhez ahova ezeknél erősebb kártya kell oda már a proci is kevés lesz. A táp sem egy erőmű de legalább nem codogen meg akyga fajzat.
9/9 MGéza válasza:
Csak sejtem hogy valami régebbi fajta volt benne. GTX 1050/ti még biztos nem fog ki a tápegységeden, talán 1060 3Gb sem, ha van rajta 1x6 pin pcie. De az kb a maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!