Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tényleg ilyen rossz lenne az amd?

Tényleg ilyen rossz lenne az amd?

Figyelt kérdés

Ezt egy 6900xt ről írták "láttam mennyi a min max fps között a kilengés azt mondtam köszi amd!"

Én a 6700xt-t néztem erre írták szóval ennyivel jobb az nvidia?

Néztem anno rtx3060Ti-t is de jobbnak láttam a 6700xt-t.

2021. aug. 12. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Na mert az sokkal jobb volt, mikor az Nvidia kártyákon leállt a hűtés és megfőtt a kártya, vagy VRAM hibára utaló zaj jelent meg a képernyőn, de említhetném az RTX-es Space Invaders-t is...

Ne az ilyen egysoros, indoklás és alátámasztás nélküli "tapasztalatoknak" adj hitelt, hanem olyanoknak, akik használták is a kártyát huzamosabb ideig (tesztelők).

2021. aug. 12. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, sz..r ...

...akinek nincs 6900XT :D

Ha kell az RT akkor az egyedüli lehetőség az nvidia.

A többi esetre meg itt egy korrekt teszt, megnézed ebben a pár játékban mit tud, látod a többi kártyát és eldöntöd hogy a te számodra melyik kártya nyújtja a legtöbbet az adott keretből:

https://www.youtube.com/watch?v=PJboWJJFk9I

Vagy itt egy másik korrekt teszt:

https://www.youtube.com/watch?v=oj8SuJ2Mb6A

Jó is az amikor úgy fikázzák a 6900XT-t, mintha a 3090 SLI-t csak úgy a s3ggéből rántaná ki :D

2021. aug. 12. 18:08
 3/5 A kérdező kommentje:

2/

Az illetőnek adatlapja szerint 2080Ti-je van,azt írta jókat olvasott a 6900xt-ről de mikor meglátta az fps kilengést csak tényleg az a kérdés hol látta a kilengést mert lehet valami videót látott róla max 🙂

Ez akkor valami ügyeletes nagyokos lenne?

2021. aug. 12. 19:26
 4/5 A kérdező kommentje:

2/

Hát a 3060-nál jobbnak tűnik.

2021. aug. 12. 19:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem rossz az amd.
2021. aug. 12. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!