Ha a webkamerám kábeljét elvágom, és megtoldom egy 30-40 méteres vezetékkel, és úgy összeforrasztom, akkor annyi vezetékkel már nagyon ronda lesz a kép?
Ki akarok tenni egy webkamerát a kapuhoz, mert éjjel itt végzik el a dolgukat vasútról érkező emberek. Igen, azt, a nagydolgukat. Szerencsére van közvilágítás, van annyi fény, hogy lássam a webkamera képét. És ez jobb lenne mint kinn várni, hogy jön-e valaki. Minden reggel virradóra ott egy-két kupac, plusz az elhasznált wc papír, vagy papírzsepi.
Csak arra vagyok kiváncsi, hogy ennyi vezetékkel romlik-e a kép minősége, és mennyire?
az usb-t hiába toldod, ha 5 méternél több akkor már nem fog menni
5 m elmegy aktít usb toldóval, az 4-5000 ft
vegyél egy ilyet: [link]
vagy itt tudsz olcso megfigyelö rendszereket nézni
az AKTÍV usb toldó ilyen drága
ha sima usb toldoval összetoldasz 10-20 méter az összes jeled elveszik
létezik egy ilyen szerkentyű is : [link]
utp-vel toldod meg az usb-t, ez igy müködik, de nem tudom mi az ára
Köszönöm, a válaszokat, és majd megnézem a linkeket, csak most nincs sok időm.
Az egyik válaszoló kérdezte, hogy mozgásérzékelő programot webkamra tudok-e. Nos, a válaszom nem, mert még nem néztem utána, de jó ötletet adtál ezzel. :) Ha találok valamit, feltétlenül írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!