Bandi995 kérdése:
Szerintetek nem érlázító, hogy a playstation és az xbox gyártója leutánozta a wii mozgásérzékelős rendszerét, hogy letúrják a piacról?
Figyelt kérdés
Szerintem ez a legnyagyobb pofátlanság, bár persze én wii tulaj vok és ezért nem tetszik. Gondolom x360 és ps3 tulajok nem értenek egyet velem...2010. aug. 29. 12:47
1/6 A kérdező kommentje:
vér nem érlázító :)
2010. aug. 29. 12:47
2/6 anonim válasza:
Ömmm a kinect más mert SEMMIT nem fogsz a kezedben hanem te irányítasz mindent.Viszont a PS3 az tényleg copy..
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy min dolgozik a Sony, de a Kinect teljesen más, mint a Nintendo idétlen távirányítós megoldása. Sokkal fejlettebb és összetettebb. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt.
A Nintendo gépe csak a távirányítók mozgását figyel, a Kinect az egész embert, és kontroller nélkül működik.
4/6 anonim válasza:
Egyrészt mint ahogy fennt is írták, az XBox Kinectje egy teljesen új dolog,nem nevezhető koppintásnak sztem egyáltalán.PS3 meg nem akar kimaradni a jóból, aztán ők is előjjönnek valami hasonlóval, de úgysem fog elterjedni.Wii sokkal elterjedtebb, és meg fogja tartani az első helyet a konzolok közül.Hát kb ez a véleményem.. :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem az a vérlázító, hogy van, aki pénzt ad ezért a sok baromságért.
6/6 A kérdező kommentje:
3.-nak üzenném, hogy igen is koppintás mert ez a tv előtt ugrálós baromság mégis a nintendo ötlete, illetve nem mert a ps2 camerájának is volt ilyen hülye támogatása anno, ha jól tudom, de azért mégse a microsofté :S
4.-nek meg: ngyon sok mindent tudnék írni a véleményedről, de inkább csak annyi, hogy ilyen kérdésekre ne válaszolj, ha ilyen nézeteid vannak, a francba :)
2010. aug. 29. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!