Ryzen 1600af játék közben 20-30% terhelés mellett 70C körül mozog. Ez normális? Ha nem, mit lehetne vele csinálni?
Figyelt kérdés
Alig használtan, alaplappal együtt vettem a procit, gyári hűtőjével, nem én pasztáztam, de szerintem a gyárija van rajta. Ha nem csinálok vele semmit, lesz így baja? Nem szaggat a játék meg semmi ilyesmi.2021. aug. 10. 17:17
1/5 A kérdező kommentje:
És pár óra használat után sem megy feljebb a hőfok, de végig csak 20-30% terhelésen van.
2021. aug. 10. 17:19
3/5 anonim válasza:
Én csak megnézném azt a "pasztát" nehogy ne legyen rajta még gyári se.
Egyébként gyári hűtője nem annyira rossz, hogy ilyen terhelés alatt 70C legyen, vagy szenzor hiba.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából a sarokban van a gép, kicsi szobában, ami gyorsan felmelegszik, elég rosszul szellőző házban, szóval lehet hogy ez reális. Én nem szívesen szedném le a procihűtőt, mert nem értek hozzá. Ha leszedném akkor újra kéne pasztázni nem?
2021. aug. 10. 18:29
5/5 anonim válasza:
#3 De bizony annyira rossz. Egy srácnak pont úgyanígy a sarokban van, ugyanez a proci és ennyire meleg volt gyári hűtővel, gyári pasztával rajta.
Igen kérdező. Ha szétszeded újra kéne pasztázni. Amúgy még azt tudod tenni, hogy biosban adsz neki kakaót, hogy jobban hűtsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!