Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Win 10 hiba lehet ?

Win 10 hiba lehet ?

Figyelt kérdés

Első indításnál a bios után a gép vagy "lefagy" (Sötét képernyő egy kötőjellel a bal felső sarokban) vagy a windows töltő képernyő után kikapcsol a monitor. Ha restartolom utána működik. Valami ötlet ?

Ha lehet ne a reinstall legyen az első opció.

2021. aug. 9. 20:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Első körben és legolcsóbban, cseréld ki az elemet az alaplapon.
2021. aug. 9. 21:21
 2/8 anonim válasza:
#1 Ha a BIOS-elemmel lenne probléma, szerintem azt hamarabb megérezte volna a dátum és idő folytonos visszaállításán.
2021. aug. 9. 22:26
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Az nem kötőjel, hanem a kurzor.
2021. aug. 9. 23:21
 4/8 A kérdező kommentje:
#3: most sokkal jobb, köszönöm xd
2021. aug. 10. 06:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként elem csere megtörtént, most már a KURZOR-nál nem fagy le viszont a monitor kikapcsolt a windows töltőképernyőnél.
2021. aug. 10. 17:02
 6/8 anonim válasza:
Próbáld másik kábellel (HDMI vagy VGA), ha nem jó, vidd a monitort szerelőhöz. Lehet táp vagy kondenzátor hiba, nekem hasonló tünetekkel a kondenzátorral kellett valamit babrálni.
2021. aug. 10. 20:00
 7/8 A kérdező kommentje:

De a monitor, alaplap, proci, kábelek fixen jók, mert utána akár egész nap megy a gép nyikkanás nélkül, ezért nem értem.

Még vga, hdd check lesz akkor, de bem tudom..

2021. aug. 10. 20:34
 8/8 anonim válasza:
Nekem is kondenzátorhibás volt a monitorom, de csak bekapcsolásnál vacakolt, utána már nem. Érdemes megnézetni azt egy szakemberrel, nem rálegyinteni hogy fixen jó
2021. aug. 10. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!